Cookie- og Privatlivspolitik

 

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, eller hvis du registrerer dig som bruger.

Dataansvarlig
Rårup og Omegns Lokalråd
v/Formand Kristian Johansen
Pebelvej 11, Skjold
7130 Juelsminde
CVR-nummer:

Vores behandling af almindelige personoplysninger
Vi behandler kun almindelige personoplysninger, som du eller anden part har udleveret til os i forbindelse en aftale. Uden disse oplysninger vil vi ikke kunne samarbejde.

Typisk drejer det sig om disse almindelige personoplysninger:

Navn, adresse, telefon, e-mail

Tidsfrister for sletning/opbevaring
Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer vi dem altid i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven. Ofte opbevarer vi almindelige personoplysninger længere af hensyn til statistiske formål.

Dine rettigheder jf. EU persondataforordningen
I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du flere rettigheder:

Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger.

  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, samt profilering
  • Retten til at flytte dine personoplysninger.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til den persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk.

Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne kan fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden m.v. videregives ikke til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til den persondataansvarlige: Sekretær, Per U. Nielsen email: per.u.nielsen@gmail.com Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Rårup den 24. maj 2018.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Rårup og Omegns Lokalråd
Pebejvej 11, Skjold
7130 Juelsminde

Kontakt Telefon: +45 22 72 20 20
Email: kristian@pebelvej.dk